Andra advent

Kom och fira 2:a advent med oss!

På söndagens ridhusträning (9/12) bjuder vi på korv! Även alla ni medlemmar som inte är med på ridhusträning är hjärtligt välkomna för att äta korv och ta del av gemenskapen. Vegetarisk korv finns för de som inte äter ”vanlig kôrv”. Ni som vet med er att ni kommer får gärna skriva här, maila ordf@storforshundklubb.se eller skicka ett SMS till 0737864987 så blir det lättare att beräkna hur mycket korv som ska tas med. Men det går även bra att bara dyka upp om man inte kan ge besked på förväg.

Passar även på att påminna om att strikt hundägaransvar gäller på alla träningar och aktiviteter (ja alltid annars oxå förstås), så tänk på att hundarna ska vara kopplade om man inte har såpass god lydnad som om den vore som kopplad och alltså inte springer fram till främmande hundar/människor om det inte är ok för alla som är med och tränar, i synnerhet om man har en hund som kan göra utfall exempelvis. Även om vi är i ett stängt ridhus så måste vi ta hänsyn till varandra så ingen hund behöver bli skrämd av någon annans utfall.

Påminner om detta i förebyggande syfte så vi kan fortsätta ha så god stämning som vi har. :-) Och vägen till god stämning är kommunikation, fråga därför hellre övriga träningskollegor om det är ok att släppa sin hund.

Hoppas vi ses på söndag mellan 10-12. Korven äter vi från 11 och framåt. :-)

 

//Pernilla

Det här inlägget postades i Aktiviteter, SHK informerar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.