Söndagens korvgrillning

Det var vackert, om än något kallt, väder i söndags och vi var många som samlades för att träna med våra hundar, umgås, grilla korv och bli fotograferade. Inom kort uppdateras hemsidan med fler av våra härliga medlemmar.

 

Foto: Lena Lindblom

 

För er som inte hade möjlighet att vara med så dyker en ny chans till fotografering upp om ett par veckor, mer info om det kommer.

Om du har Facebook tipsar vi om att gå med i vår grupp för att på ett enkelt sätt hänga med i vad som händer i klubben, vilka aktiviteter som kommer och du kan även interagera med andra medlemmar. All relevant information kommer naturligtvis även på den här hemsidan för att ingen ska missa något viktigt.

Länk till Facebook-gruppen är denna: http://www.facebook.com/groups/storforshundklubb/ , kom ihåg att gå med i gruppen om du är inne och kikar. På den sidan finns även flera av bilderna som togs under helgen.

 

Det här inlägget postades i Aktiviteter, SHK informerar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.