Dags att förlänga ditt medlemskap

Nu börjar det bli dags att förlänga medlemskapet för dig som vill hänga med på allt skoj som händer under 2013!

Senast 31 januari 2013 ska medlemsavgiften vara Storfors HundKlubb tillhanda och vi kommer under nästa år att ha samma låga medlemsavgift, d.v.s. 100,-/år för vuxen eller 80,-/år fram till det år man fyller 26. Är man dessutom en hel familj betalar man endast 200,- för samtliga i hushållet.

Det kommer skickas ut mail till alla medlemmar med information om bland annat detta, men du kan redan nu betala in och förlänga medlemskapet om du vill. Inom kort kommer medlemskort att börja skickas hem i era brevlådor. Ni som blivit medlemmar på slutet har ju den här gången fått medlemskap även för nästa år. Om du är osäker på hur långt ditt medlemskap sträcker sig så är du välkommen att maila ordf@storforshundklubb.se

I slutet på januari har vi ett extrainsatt årsmöte där alla medlemmar är varmt välkomna. Kallelse och dagordning kommer om cirka två veckor. Jag är alltid behjälplig med frågor på ovanstående mail-adress.

Hoppas att ni vill följa med oss in i 2013. :-)

Trevlig helg!

//Pernilla

Det här inlägget postades i SHK informerar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.