Auktoriserade rallylydnadsskrivare

Vi skickade under den gångna helgen iväg ett gäng från klubben på utbildning till skrivare och tävlingssekreterare inom rallylydnad.

Glädjande nog hann tre stycken bli klara som auktoriserade rallylydnadsskrivare redan i helgen! Bra jobbat och grattis säger vi till: Johanna Kjettselberg, Lena Lindblom och Carolina Ågren!

Under nästa år kommer vi arrangera åtminstone tre officiella tävlingar i två olika grenar. Mer kommer det troligtvis bli framöver och vi behöver många som hjälps åt för att det ska flyta bra och bli bra arrangemang.

Är du intresserad av att utbilda dig till någon form av funktionär? Maila ordf (snabel-a) storforshundklubb.se och berätta det! Naturligtvis behövs det alltid engagerade människor som hjälper till med funktioner som inte kräver utbildning också, både under träningstävlingar, tävlingsträningar och officiella tävlingar. 🙂

Det här inlägget postades i SHK informerar. Bokmärk permalänken.