Träff/träning för bland annat nya medlemmar, samt nytt besök av FlexiVeterinären!

Är du ny medlem eller har du varit medlem en tid men inte varit med på någon kurs eller aktivitet?

Torsdagen den 14/8 kl. 18:00 välkomnar vi alla nya medlemmar och alla medlemmar som inte varit med på någon eller fåtalet aktiviteter tidigare till vår träningsplan vid Rönningen. Vi berättar lite om klubben, du får chans att ställa frågor och bekanta dig och så gör vi några roliga kontaktövningar med hundarna. Du behöver inte ha erfarenhet av hundträning eller liknande utan vi går igenom några övningar som stärker kontakten och relationen med hunden – från grunden.

Ingen föranmälan och helt kostnadsfritt. Varmt välkommen!

Naturligtvis får man även komma om man varit med länge, vi har vår vanliga öppna träning.

DESSUTOM:

Torsdagen den 14:e augusti kommer FlexiVeterinären till den gemensamma träningen på Storfors Hundklubb. Då har Ni möjlighet att vaccinera era hundar utan att behöva betala någon inställelseavgift dvs endast 350 kr/hund. Anmäl Ert intresse med en kommentar på Facebook eller via SMS (0703784048) eller mail linnea(snabel-a)flexivet.se.

 

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Medlemsförmåner. Bokmärk permalänken.