Beställning av klubbkläder med tryck

Nu är det dags att lägga beställning på vilka klubbkläder ni vill ha! Beställning och betalning ska vara klubben tillhanda senast 31 december. Beställning görs till mail ordf@storforshundklubb.se (Ange vilket plagg, storlek och om du beställer T-shirt skriver du vilken färg samt om du vill ha brösttryck anger du detta – var noga med att stavningen blir rätt i beställningen) och betalning görs till klubbens bankgiro-konto 796-9140 senast 31 december.
Viktigt: Märk betalning med ditt NAMN och texten KLUBBKLÄDER.

Samtliga kläder kommer att ha klubbens logga som tryck i reflexfärg på ryggen (undantag grå t-shirt och gul hundförartröja som trycks i svart). Du väljer sedan själv om du vill ha ditt och hundens/hundarnas namn i tryck på vänster bröst.

OBS! Beställningarna är bindande och då vi trycker på plaggen så är det ingen ångerrätt!

**********

Jacka

Jacka

Ofodrad jacka. Fritidsjacka perfekt som vår-, sommar- och höstjacka. Slitstarkt material med 65 % polyester och 35 % bomull. Två bröstfickor med lock. Två bröstfickor med dragkedja. Två stora och två små framfickor med lock. Två vanliga snedfickor och en innerficka med dragkedja. Åtdragsband i midjan och nertill. Kraftig tvåvägsdragkedja med vindslå både på insidan och utsidan av blixtlåsen. Löstagbar huva.

Storlek dam: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Storlek herr: C48, C50, C52, C54, C56, C58
Färg: Grå/Svart med reflextryck

Pris: 395,- inkl. tryck

**********

Hundförarväst

Hundförarväst

Hundförarväst. Väst i slitstarkt material. 65 % po    lyester och 35 % bomull. Västen har totalt nio fickor och två öglor att fästa koppel i. Två bröstfickor, en med lock och knapp och en med dragkedja. Två bälgfickor med dragkedjor, två dragkedjefickor som är bakom bälgfickan samt två vanliga sidfickor att ha händerna i samt en genomgående ryggficka. Kraftig tvåvägsdragkedja som är delbar samt ett mechfoder.

Storlekar: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
(Stl S= herr C48 eller dam 38/40 Stl M= herr C50 eller dam 42/44)
Färg: Grå/Svart med reflextryck

Pris: 250,- inkl. tryck

**********

Hundförartröja

Hundförartröja

Hundförartröja. Speciellt framtagen för dig som tränar hundar eller vill ha extra fickor. Hel dragkedja framtill, två fickor fram och en mobiltelefonficka på ärmen. Genomgående ryggficka som stängs med två dragkedjor. Perfekt för koppel, dummies och liknande.
80 % bomull 20 % polyester.

Storlek herr: S, M, L, XL, XXL, 3XL
Storlek dam: 34/36, 38/40, 42/44, 46/48, 50/52
Färg: GUL med svart tryck

Pris: 199,- inkl. tryck

**********

T-shirt

T-shirt

T-shirt. T-Shirt i toppkvalité som inte noppar (165 g) 100% bomull med dubbel halslinning som håller formen. Kort ärm.

Storlek: S, M, L, XL, XXL, 3XL
Färg: Välj mellan SVART eller GRÅ
Svart får reflextryck, grå får svart tryck

Pris: 50,- inkl. tryck

**********

Det här inlägget postades i Medlemsförmåner, SHK informerar. Bokmärk permalänken.