Möte med Studiefrämjandet

Idag har några från styrelsen haft ett möte med representanter från Studiefrämjandet och vi ser fram emot ett samarbete som kommer hjälpa till i klubbens utveckling.

Vår målsättning är att utbilda fler instruktörer för att kunna möta behovet av kursverksamhet ännu bättre, och då kan Studiefrämjandet vara en hjälp på vägen. Dessutom kan de bistå med diverse andra saker i utbildningen av alla oss medlemmar i Storfors Hundklubb, för det är ju faktiskt det vi gör många gånger när vi träffas. Utbildar oss och våra hundar!

Och som vi sagt tidigare: Är du själv intresserad av att hålla i någon typ av studiecirkel eller aktivitet, kontakta någon i styrelsen! Vi ser gärna att ännu fler medlemmar blir aktiva och själva håller i olika typer av aktiviteter.

Den 4 maj går det en L1 utbildning (Ledarutbildning steg 1) i Karlstad och du som medlem i Storfors Hundklubb får kostnadsfritt ta del av utbildningen. Om du är intresserad av ledarrollen, hur grupper fungerar och vill ta del av grundläggande kunskaper i folkbildningens pedagogik och metoder, kontakta mig på ordf@storforshundklubb.se för mer information. Vi är redan några till som ska åka och vi kan se till att ordna samåkning.

Detta är en utbildning som är nyttig för den personliga utvecklingen och i synnerhet om man vill leda grupper i olika typer av aktiviteter/studiecirklar/kurser. Nästa chans kommer i oktober.

 

Nu har vi ju även flyttat tillbaka materialet från ridhuset till vår träningsplan. Under ”Kurser och Träningar” finns information om de öppna träningarna som snart drar igång. Stort tack till Storfors Ridklubb för att vi fick samsas med er i ridhuset!

Storfors Kommun gjorde tidigare i vår en film från ridhusträningen, kika gärna på den här:  http://www.youtube.com/watch?v=bw3XoIOvcxo

Hälsningar,
Pernilla
ordf. Storfors Hundklubb

Det här inlägget postades i SHK informerar. Bokmärk permalänken.