Ridhuset i vinter

Vi kikar nu på om vi ska hyra ridhuset även denna vinter (ridhuset som tillhör Storfors Ridklubb).

Upplägget kommer vara som följer:
Vi hyr från 2 november 2014 – 29 mars 2015 (22 söndagar) kl.10:00-12:00.

Du betalar totalt 300,- för hela perioden (drygt 14,- per gång om man slår ut det). Ett par av söndagarna kommer gå till träningstävlingar, men man brukar få tid att träna ändå dessa gånger. Man kommer då de söndagar man vill, behöver inte säga till innan och man tränar på vad man vill. Det kommer ställas dit vissa agilityhinder och rallylydnadsgrejer.

Om ni är två från samma familj som vill vara med och träna betalar ni 450 kr och om ni är tre eller fler i familjen så betalar ni totalt 550 kr för allihopa och hela perioden. Man ska bo på samma adress.

Vi samsas om utrymmet oavsett vilket gren man håller på med, eller om man bara störningstränar.

Ett par söndagar kommer det vara temadagar, liknande de temakvällar som var under sommaren. Är man med på ridhushyran (de 300 kronorna) så får man då vara med på temadagarna för ett reducerat pris.

Vi behöver veta om det finns intresse och vilka som vill vara med i ridhuset under vintern 2014-2015. Hyran om 300,- ska då vara betald innan första söndagen, exakt datum kommer om det blir aktuellt.

Meddela gärna till mail ordf (snabel-a) storforshundklubb.se om du vet med dig att du kommer vara med alternativt eventuellt vill vara med på detta. 🙂

Det här inlägget postades i Aktiviteter, SHK informerar. Bokmärk permalänken.