Tematräning: Belöningsteknik

Idag arrangerade klubben årets första tematräning ”Grunder i Belöning & Belöningsutveckling”.

Created with Nokia Smart Cam

Det var god uppslutning och verkade som både hundar och förare hade en rolig förmiddag. Nästa tematräning berör fotgående. Om du känner att du vill få lite tips om hur man kan jobba med detaljerna i fotgåendet så kan du anmäla dig till tillfället 8 februari 10:00 – 11:30.

Tematräningarna innebär att vi går igenom ett tema inom hundträning eller vardagslydnad med teoretiska genomgångar och gemensamma övningar. Det är inte lika mycket tid till individuell hjälp som vid vanliga kurstillfällen, men behöver du tips på något särskilt så finns det oftast tid till det.

Föranmälan görs via mail: ordf(snabel-a)storforshundklubb.se

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Kurs/Studiecirkel. Bokmärk permalänken.