KICK OFF 2016!

Den 15/5 klockan: 14:00 har vi årets KICK OFF!

Plats: SHKs tränigsplan (Rönningens IP) 

På årets KICK OFF kan du tillsammans med din hund gå en tipspromenad där ni har chansen att vinna halva priset på en av våra kurser. Ni kommer kunna prova på hundsporterna rallylydnad och agility. Är ni nyfikna på sporterna Heelwork to Music och Freestyle kan ni kolla på en liten uppvisning där vi visar vad sporterna i stort handlar om. Har ni frågor om klubben, träningar, tävlingar eller något annat, kommer vi finnas på plats och besvara dessa. Och blir ni hungriga under vistelsen kommer vi bjuda på en korv eller två :-)

Psssst.. Sugen på att teckna medlemskap? Gör du detta under kick off:en, betalar kontant eller med swish så får du 50% rabatt på medlemskapet.

Hoppas vi ses!

Det här inlägget postades i SHK informerar. Bokmärk permalänken.