KM i viltspår

Idag har vi haft KM i viltspår. Inte enkla spår och scenariot var så här:Hej. Lite information till er. Nu har det tyvärr hänt en skadeskjutning av ett djur, och man behöver er hjälp. Du kommer bli anvisad trolig skottplats av jaktledaren ( som tyvärr inte varit med vid påskjutningen) skytten ramlade i samband med skott och har åkt till akuten så ni kan inte ställa några frågor. Det vi fått reda på är att det var inte en gris….. lite större och det sprang iväg….. DU behöver använda din hund och tillsammans med jaktledaren undersöka vad som hänt, hittar ni djuret, vad var det för djur, har det hänt något mer efter vägen. Meddela eventuella iaktagelser till jaktledaren. Lycka till i skogen och hoppas ni hittar det påskjutna djuret hälsar skytten 🙂Och klubbmästare blev Peter Karlsson och Coyan! Grattis!2a blev Inger Karlsson och Lva!3a Ida Nordwall och CrutGrattis till alla deltagare för en bra kämpainsats!Och särskilt tack till vår eminenta huvuddomare och den som ritat spårkartan.Tack Anita för ditt engagemang idag!

Banan var svårare än den ser ut såhär
Klubbmästare Peter Karlsson och Coyam
Tvåa Inger Karlsson och Lva
Rea Ida Nordwall och Crut
Det här inlägget postades i SHK informerar. Bokmärk permalänken.