KM röd kong KM Nosework och uttagning till Länsutmaningen

Idag har vi haft KM i röd kong och KM i nose work och länsuttagningen.Röd kong bedömde Maud Alm och NW Julia Järnebrand. Tack för ni kom🤗. Tack även Gustav som var tidtagare och Hosse Karlsson och Monika för att vi får vara hos er och att ni servar oss så fint.Och naturligtvis tack till de tävlande.KM vinnare, Röd Kong blevAnn Liberg och Trixiedelad andra platsAnnika Kjellberg och SagaEmma Lundberg och UnoSofie Dalriksson och Tiwaz diskade sigLänsuttagning i NW1. Helen Bergman och Quatsch, som får representera klubben den 10/10 i Karlstad2. Ann Liberg och Trixie3. Annika Kjellberg och SiriKM i NW1. Helén och Quatsch 100 p2. Camilla Edin och Buster 100 p3. Ann Liberg och Trixie 100 p4. Annika Kjellberg och Siri 75 p4. Marie Öhberg och Milton 75 p

Det här inlägget postades i SHK informerar. Bokmärk permalänken.